HTML

Diamonds Floorball Team

Ez az oldal a Diamonds-osokról szól Diamonds-osoknak :)

Friss topikok

  • Gregorij: Na mi van? Riport,beharangozó? Nyista????? (2007.12.09. 00:20) Kezdés

Linkblog

Archívum

Diamonds -Neumann beharangozó

2007.11.26. 22:51 anonimus


A hét végén ismét harcba szállnak a „gyémántok”, hogy 2 ponttal növeljék megszerzett pontjaik számát. Ehhez azonban a nyáron megerősödött Neumann együttesét kell legyőzni.

Több játékossal erősített Ágoston mester. Példaként említhetjük a rutinos kapust, Varga Mikit, a veszprémi gyíkok meghatározó játékosát, Tóth Zoltánt, vagy a tavaly a Tritont erősítő Pap Zoltánt.

A csapat erősödött, de még nem mutatja „legszebb arcát”. Erre utal az előző fordulóban elszenvedett 2-1-es egri vereség is.

 

A Diamonds viszont szárnyal, egymás után gyűjti be a skalpokat. A bajnokaspiránsok kivételével nem talált legyőzőre, támadójátékuk Görög Tamás irányításával magabiztos, míg „hátul” (elsősorban) a Kővári- Csík védőpárosnak köszönhetően masszív fal magasodik.

 

A múltból is szép emlékek fűződnek ellenfelünkhöz , hisz az utolsó két mérkőzésen 4-2-es sikert aratott  csapatunk, reméljük, a jó sorozat folytatódik ebben a bajnoki szezonban is.

Ezen a hét végén is legjobb összeállításában léphetünk pályára, remélhetőleg Alm Balázs is felépül a mérkőzésig.

Sok sikert a mérkőzéshez, és RAGYOGJANAK A GYÉMÁNTOK!!!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása